Kuyucak İlkokulu


Vizyon: ‘Huzur ve barışın istikrarlı bir şekilde sağlanacağı, çağdaşlığın ve yükselmenin emin adımlar ile atılmasından yana olan bir Türkiye toplumuna dâhil olacak bireylerin yetişmesine, doğruluk ve dürüstlük adına kendini bilen düşüncelerin toplumu donatmasına, vazifelerinin ve bulunduğu vaziyetin mütalaasını yapabilen zihniyetin oluşmasına, hiç yüksünmeden sadece ‘gaye için gayret’ diyerek yola çıkmak ve bu amaç için olan her uğraşıya ve her desteğe kucak açmak koşulu ile başlamak ve sürdürmek için daima istekli olmak’ bu okulun varmak istediği haldir.

Misyon: Okulumuzda sevgi ve samimiyetin iç içe olduğu, azim ve başarının vazgeçilmez bir unsur olarak benimsendiği sağlam temellere dayanarak, taviz verilmeyen değerlerin yüceltilerek yola çıkıldığı bir mücadele kurgulandı. Gayemiz en başta öğrenmeye istekli, öğretmeye muktedir yüreklerin birleştiği demokratik ortamların atmosferinde kaliteli bir hizmetin sunulmasına uğraşmak ve bu yolda destek olacağına inanılan yüreklerin çabasına takdir ve teşekkürü bir vazife bilmek, ilke ve değerlerinin göz ardı edilmediği ve edilmeyeceği yöntemlere başvurarak hizmeti tamamlama titizliğini göstermektir. Esas amaç; beklenilen hizmetin büyük küçük diye ayrımına düşmeden, toplumdaki oluşması muhtemel bir boşluğu ‘işte budur’ dedirtecek realite ile doldurmaktır. Bu okul, var oma nedenini bu şekilde belirlemiştir.

Başarılar: GAP PROJESİ KAPSAMINDA İL DERECESİ KAZANAN ´EĞİTİM BAHÇEMDE BİRAZ EMEK, BİRKAÇ FİDAN,ÇOKÇA SEVGİ´ ADLI OKUL YAPILANDIRMA ÇALIŞMAMIZIN BAŞARI İLE NİHAYET BULMASI

Saatler: 8:30 - 13:50
Isınma: soba
Bağlantı: Yok
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 05425077114

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://kuyucakilkokulu.meb.k12.tr

Adres - İNANDI MAH. KUYUCAK MEZRASI KÜME EVLERİ NO: 52 KIZILTEPE / MARDİN

Öğretmen :2
Öğrenci :24
Derslik :1
Kütüphane Kitap Sayısı :150
Öğretim Şekli :Normal Öğretim Yapılmaktadır.

Yerleşim Yeri - Mardin ili Kızıltepe ilçesinin inandı mahallesinin kuyucak köyünde

Adres - İNANDI MAH. KUYUCAK MEZRASI KÜME EVLERİ NO: 52 KIZILTEPE / MARDİN

Ulaşım Servis ile yapılıyor . Şehiriçi arabaları da köyden geçiyor .

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 20km